דפים

יום שלישי, 13 ביולי 2021

מתכון לגבינה מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה



אני שייכת למי שאוהבים להכין בבית את המאכלים המפנקים ומעדיפה לגוון לפי טעמם של בני הבית. מאז שהתחלתי להשתמש בגבינות של "משומשו" הרחבתי את מנעד הגיוונים והשבוע ניסיתי את המלוחה הטבעונית בסגנון לאבנה.  (אצלי אוהבים לאבנה עם ובלי זעתר ואפילו מלקקים "סתם כך" עם כפית...

הפעם בחרתי לשתף אתכם במתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית שקבלתי מחברת "משומשו"





מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה
יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.

מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית


אופן ההכנה:

למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.
בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.


נכון שזה טעים?



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה