דפים

יום חמישי, 25 בנובמבר 2021

עוגיות סוכר וממרח תמרים

 

הוא מתמוסס בקלות, אידיאלי להכנת משקאות חמים וקרים, מרנגים וקינוחים בעלי מרקם קליל ואוורירי. לא סוכר לבן ולא אבקת סוכר סוגת מחזירה למדפים את הסוכר הדקיק והאהוב "סוכר דק דק" באריזה חדשה, מעוצבת ונוחה לשימוש, ובשני סוגים - סוכר דק דק וסוכר חום דמררה דק דק.
החלטתי לנסות את המוצר והכנתי עוגיות נפלאות שנחטפו כאן  בשניות.




הבצק לעוגיות
חומרים:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
קורט מלח
מיץ מחצי תפוז טרי סחוט
200  גרם חמאה
חצי כוס סוכר דק דק של סוגת. אני שלבתי את שני סוגי הסוכר.
חלמון ביצה

ההכנה: 
ללוש את כל המרכיבים במהירות איטית-בינונית למעט החלמון.
להוסיף חלמון ולעבד לבצק
לצנן לפחות שעה במקרר

להוציא לחלק לשלושה חלקים
לרדד כל חלק בין שני נירות אפיה 
למרוח ממרח תמרים בטעם חלבה או כל ממרח אחר/שוקולד
לגלגל לרולדות, לפרוס למנות ולאפות עד הזהבה.
הבצק משובח!




לאור הצלחתו בעבר, "סוגת" מחזירה את "סוכר דק דק", המתמוסס בקלות ומושלם להכנת משקאות חמים וקרים, מרנגים וקינוחים מפנקים בעלי מרקם קליל ואוורירי. הסוכר דק דק נטחן לאבקה ומעורב במעט עמילן למניעת גושים. הוא למעשה סוכר דקיק, בעל גבישים קטנים ועדינים, במרקם רך ואוורירי יותר מזה של הסוכר הרגיל. לראשונה משיקה סוגת גם גרסה של סוכר חום דמררה דק דק, העשיר בארומה הודות לתוספת מולסה (סירופ הנוצר במהלך בישול מיץ קנה סוכר בעת זיקוק הסוכר הלבן ) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר.





סוכר דק דק מצטיין במיוחד בהכנת קצפות ומרנגים, שיקבלו ברק ומרקם תפוח ואוורירי, ובקונדיטוריה הוא משמש להכנת בצקים, סוגי מוס שונים, סופלה ובלילות רכות, כך שלא במקרה הוא נקרא באנגלית גם Baking Sugar. בנוסף, הסוכר הדק מושלם לפיזור על פירות, עוגות, עוגיות ודגני בוקר, ויעניק להם מתיקות במרקם עדין.

סוגת טוחנת את הסוכר הדק בבית הזיקוק בקריית גת והוא נארז באריזת צנצנת נוחה לשימוש, מעוצבת וצבעונית במשקל 500 גרם. תמצאו אותו על מדפי המרכולים ברחבי הארץ.
סוגת מציעה סוגים שונים של סוכר מובחר מהאיכות הגבוהה ביותר - מסוכר לבן, דרך סוכר דמררה ועד הסוכר החום הכהה, העשיר במולסה. כל אחד מסוגי הסוכר ניחן בטעם ובמתיקות שונים ויכול לשמש אתכם במגוון שימושים שונים - בהמתקת משקאות, בבישול וכמובן באפייה. ההנאה מסוכר סוגת מובטחת לכם, הצרכנים, בשל איכות הסוכר וההקפדה על תהליכי ייצור מתקדמים, טעמו המשובח והאריזות האסתטיות והנוחות לשימוש.











ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה