אמש, בשעת בין הערביים עוד לפני שהשמש שקעה והירח זרח במופע חגיגי במיוחד הנקרא "סופר מון", עשינו דרכנו ל street chef אל לב אוכל הרחוב המושחת של השף לירוי קפוזה המגיש מנות ייחודיות באווירה ניו יורקית. גרילד צ׳יז, פנצרוטי, סליידרס, צ׳יפס משוגע, מונטה קריסטו סלטים אישיים, בירה מחבית ועוד המון דברים מפתיעים.
לאחר שנים של עבודה כשף במסגרות שונות עשה קפוזה את הצעד המתבקש לעבר המקום האישי ופתח את street chef, במיקום נגיש, בטבורה של העיר הסואנת ולצד בתי אוכל ומזללות הפונות לעבר אוכלוסיית העוברים ושבים שמוזמנים לשבת במקום או לקחת טייק אווי, וכמובן שלציבור המזמינים מהכורסא שבבית.
שמחנו להגיע ואהבנו את אווירת המקום, קבלת הפנים האישית והמנות.
כמונו גם אתם תצטרכו לבחור בין מנות ושילובים מפתיעים, מנות הצרובות על הפלנצ'ה והופכות קריספיות עשירות בגבינה מותכת הנמתחת עד כלות ומבשרת של טעמים המשתלבים לביס מטורף ועונג צרוף של חגיגה בפה. אהבנו את המנות שטעמנו. כל אחת מהן הייתה ייחודית כשלעצמה והותירה טעם של עוד. המנות נדיבות בגודלן, טעימות ולא פחות חשוב כייף לבצוע אותן ביד! כי כאן די מקובל להשאיר את המזלג בצד.
במנות שהוגשו היו צ'יפס משוגע מנה יפיפייה של צ'יפס עם שבבי בייקון טלה, גבינה מותכת ופרוסות חזה מולארד שילוב מושחת של רכיבים, יפה לעיין חגיגי לחך.
סליידרס - לחמניות "עננים" במילוי קרם עגבניות איטלקיות , מוצרלה וגאודה הולנדית משוחות בשום קונפי ונאפות בתנור. עפנו על המנה שהגבינה המותכת נוטפת ונמתחת עד הביס הראשון. חוויה שאשמח לשוב אליה בקרוב. המנה נחטפה כלא היתה (זוכרים שציינתי שהמנות נדיבות וגדולות? למרות זאת זה אכן קרה...)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה